Home » BUSINESS » H Dell EMC εμπλουτίζει τις νέες εισαγωγικές συστοιχίες της Σειράς SC.

H Dell EMC εμπλουτίζει τις νέες εισαγωγικές συστοιχίες της Σειράς SC.

H Dell EMC αναβαθμίζει την πιο προσιτή της σειρά συστημάτων storage, τη Σειρά SC, με χαρακτηριστικά τα οποία μέχρι τώρα δεν ήταν διαθέσιμα στις συσκευές αποθήκευσης της Dell EMC σε αυτό το επίπεδο κόστους.

Πιο αναλυτικά, η Dell EMC ανακοίνωσε την επέκταση μιας πλήρους γκάμας δυνατοτήτων επιπέδου enterprise στα εισαγωγικά της μοντέλα της Σειράς SC, με τα οποία παρέχει ανεπανάληπτο βαθμό πρόσβασης σε προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αποθήκευσης για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και προϋπολογισμού.

Η οικονομικά προσιτή σειρά των συστοιχιών Dell EMC SCv3000 ανανεώνεται, με αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου SC, παρέχοντας μεγαλύτερο αυτοματισμό, ολοκλήρωση συστήματος και περισσότερες δυνατότητες που υπάρχουν στα μεγαλύτερα μοντέλα της Σειράς SC.

Περισσότερα πλεονεκτήματα στο software

Η Σειρά SCv3000 περιλαμβάνει πολλά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος SC, τα οποία έχουν καταστήσει τα μοντέλα SC9000, SC7020 και SC5020 ιδιαίτερα δημοφιλή σε ένα πλήθος πελατών για μεσαίας κατηγορίας storage, από διάφορους κλάδους τις αγοράς. Οι νέες δυνατότητες που παρέχονται πλέον στην εισαγωγική κατηγορία, περιλαμβάνουν τα εξής:

Προοδευτική διαχείριση δεδομένων (Data Progression) – επιτρέπει πραγματικές υβριδικές λύσεις flash αυτόματης κλιμάκωσης με δυνατότητα ευέλικτης παραμετροποίησης της διαμόρφωσης με οποιοδήποτε ποσοστό χρήσης τεχνολογίας flash – “0-100% flash”.

Έξυπνη συμπίεση (Intelligent Compression) – παρέχει μέχρι και 93% μείωση της απαιτούμενης χωρητικότητας.

Πλήρεις δυνατότητες replication/federation με άλλες συστοιχίες Σειράς SC – προστασία της επένδυσης με ενσωματωμένο χρονοδιάγραμμα, για την κάλυψη μεταβαλλόμενων αναγκών.

Live Migrate – ενιαία φορητότητα δεδομένων και εξισορρόπηση φόρτου χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Live Volume – δυνατότητες αυτόματης ανασύστασης και επιδιόρθωσης σε επίπεδο τόμου, οι οποίες εξαλείφουν τις διακοπές της εκτέλεσης των εφαρμογών, κατά τη διάρκεια απρόσμενων διακοπών ηλεκτρικής παροχής ή ατυχημάτων και φυσικών καταστροφών.

Ενσωμάτωση με τη Σειρά PS (EqualLogic) – δυνατότητα replication μεταξύ συστημάτων διαφορετικής πλατφόρμας και ενοποιημένη διαχείριση, που επιτρέπει στους πελάτες PS/EqualLogic να προσθέτουν άνετα συστοιχίες SC στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό τους

Χαρακτηριστικά Enterprise Chargeback, thin clones, remote replication και άλλα.

Μεγαλύτερη απόδοση

Η πλατφόρμα SCv3000 σε επίπεδο hardware, αναβαθμίζεται σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά SCv2000. Νέοι επεξεργαστές 6 πυρήνων της Intel, 2πλάσια μνήμη και 3πλάσια διαμεταγωγή έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης κατά 50 τοις εκατό, με δοκιμασμένη μέγιστη απόδοση έως 270.000 IOPS.

Επιλογές ευέλικτης εγκατάστασης

Οι συστοιχίες SCv3000 εγκαθίστανται από τον πελάτη, γεγονός που μειώνει το αρχικό κόστος, ενώ παράλληλα υποστηρίζονται από την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών ProSupport και ProDeploy συμπεριλαμβανομένων και των εκδόσεων “Plus” – όπως επίσης και της νέας επιλογής για βελτιστοποίηση προηγμένων υπηρεσιών.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός ή δύο βασικών μοντέλων, (SCv3000 και SCv3020) και τριών νέων μονάδων επέκτασης, σε προαιρετική βάση (SCv300, SCv320 και SCv360). Μπορούν να κάνουν διάφορους συνδυασμούς εξοπλισμού και να δημιουργήσουν συστήματα με χωρητικότητα υλικού μέχρι και 1PB ανά συστοιχία, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε συνδυασμό συμβατικών δίσκων ή SSD, σε διάσταση 3.5 ή 2.5 ιντσών. Πολλαπλές συστοιχίες μπορούν να ομαδοποιηθούν κατά συλλογικές συστάδες (federated clusters), με προληπτική καθοδήγηση της εξισορρόπησης του φόρτου και γρήγορα εργαλεία μετάβασης με εύκολο οδηγό ρύθμισης σε βήματα.

Όπως ακριβώς και τα άλλα προϊόντα SC, τα μοντέλα της Σειράς SCv3000 παρέχουν τη δυνατότητα εκτεταμένων συνδυασμών με άλλα προϊόντα hardware και software της Dell EMC, όπως υποστήριξη VMware vSphere plugin, μαζί με υποστήριξη για εικονικούς τόμους VMware Virtual Volumes. Η υποστήριξη για προστασία δεδομένων από την Dell EMC, αλλά και διαχείρισης αποθηκευτικών μέσων, καθώς και η διαθεσιμότητα προϊόντων όπως τα Data Domain, PowerPath, RecoverPoint, VPLEX, ViPR και άλλων, διασφαλίζουν ότι οι πελάτες που επιλέγουν τα συστήματα storage SCv3000 θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν περιβάλλον μικτών εφαρμογών για να επιτύχουν τους στόχους τους, σε μια ποικιλία από οικοσυστήματα υψηλών απαιτήσεων, τόσο στην παρούσα φάση, όσο και αργότερα, καθώς η επιχείρησή τους εξελίσσεται.

Διαθεσιμότητα

Οι αποθηκευτικές συστοιχίες Dell EMC της Σειράς SCv3000 θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τις αρχές του Οκτωβρίου 2017.