Home » REVIEWS » ACCESORIES » Τιμονιέρα Logitech Shifter Driving Force G920.

Τιμονιέρα Logitech Shifter Driving Force G920.

G920 DRIVING FORCE αγωνιστικό τιμόνι για XBOX ONE και PC.

Απολαύστε μια βελτιωμένη εμπειρία στην κονσόλα σας

Το Driving Force έχει σχεδιαστεί για τα πιο πρόσφατα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας στην κονσόλα Xbox One™. Αν χρησιμοποιήσετε το G920 Driving Force δεν θα θέλετε να πιάσετε ξανά κανονικό χειριστήριο.

Το G920 Driving Force είναι συμβατό και με επιλεγμένους τίτλους στο PC, μέσω του Logitech Gaming Software.

Λειτουργίες :

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΤΕΡ : 

– Νιώστε κάθε μετατόπιση βάρους και την ολίσθηση των τροχών
– Νιώστε τα λάστιχα σε κάθε στροφή και τον τύπο του οδοστρώματος, αισθανθείτε την υποστροφή ή την υπερστροφή.
– Η ισχυρή ανάδραση που προσφέρουν τα δύο μοτέρ προσομοιώνει ρεαλιστικά τις δυνάμεις της φύσης και επιτρέπει τις ακριβείς αντιδράσεις.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ :

Υλικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να αντέξουν τα πάντα.

Το Driving Force αντέχει την πίεση της αγωνιστικής οδήγησης και έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι αξιόπιστο για πολλά χρόνια. Τα ρουλεμάν από ατόφιο ατσάλι στον άξονα του τιμονιού, οι μοχλοί εναλλαγής ταχυτήτων και τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι αυξάνουν σημαντικά την ανθεκτικότητα του αγωνιστικού τιμονιού G920.

Καλύπτεται από υψηλής ποιότητας δέρμα, ραμμένο στο χέρι, ώστε να έχει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός πραγματικού τιμονιού αγωνιστικού αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, να προσφέρει άνεση και να είναι ανθεκτικό.

ΕΛΙΚΟΕΙΔΗ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑΤΩΝ :

Έλεγχος ακριβείας.

Τα ελικοειδή γρανάζια έχουν σχεδιαστεί με βάση τα γρανάζια που χρησιμοποιούνται στα συστήματα μετάδοσης των αυτοκινήτων, ώστε να μειώνεται ο ανεπιθύμητος θόρυβος και οι δονήσεις. Το σύστημα συγκράτησης για την καταπολέμηση των τρανταγμάτων διατηρεί στη θέση τους το τιμόνι και τα πεντάλ, βελτιώνοντας στο έπακρο τον έλεγχο.

Το συγκεκριμένο αγωνιστικό τιμόνι προσφέρει μια εξαιρετικά ομαλή και αθόρυβη οδηγική εμπειρία. Το αγωνιστικό τιμόνι G920 Driving Force διαθέτει έναν ανθεκτικό, αξιόπιστο αισθητήρα οδήγησης φαινομένου Hall, ο οποίος χρησιμοποιεί μαγνητικά πεδία για να ανιχνεύει τη θέση του τιμονιού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΥΚΟΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ :

Έλεγχος εκεί που τον χρειάζεστε.

Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο στη ρύθμιση του αυτοκινήτου σας. Το G920 Racing Wheel ενσωματώνει το D-Pad και τα κουμπιά στο τιμόνι ώστε όλα τα στοιχεία ελέγχου να βρίσκονται σε σημεία όπου μπορείτε να τα φτάσετε εύκολα, ενώ οι μοχλοί ημι-αυτόματης εναλλαγής ταχυτήτων σας βοηθούν να πραγματοποιείτε ομαλές εναλλαγές ταχυτήτων και με ακρίβεια, σε δύσκολες στροφές και σε μεγάλες ευθείες.

ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΝΤΑΛ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ :

Με δυνατότητα προσαρμογής για μέγιστο έλεγχο.

Διατηρήστε μια ρεαλιστική θέση οδήγησης με την ξεχωριστή μονάδα πεντάλ για το γκάζι, το φρένο και το συμπλέκτη. Το G920 Driving Force σάς επιτρέπει να επιταχύνετε, να φρενάρετε και να αλλάζετε ταχύτητες με άνεση, όπως και σε ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Το μη γραμμικό πεντάλ φρένου μιμείται τη συμπεριφορά ενός συστήματος πέδησης που ανταποκρίνεται στο βαθμό πίεσης για πιο άμεση και ρεαλιστική αίσθηση φρεναρίσματος. Για ακόμα καλύτερο έλεγχο, αλλάξτε τη θέση των πεντάλ για να εκτελείτε πιο εύκολα διάφορες μανούβρες.

Τα πέλματα από καουτσούκ για τις σκληρές επιφάνειες και το κατοχυρωμένο, πτυσσόμενο, αντιολισθητικό σύστημα για τα χαλιά, βοηθούν ώστε τα πεντάλ να παραμένουν στη θέση τους.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗ :

Επιδόσεις και γερό κράτημα.

Οδηγήστε άφοβα γνωρίζοντας ότι το τιμόνι δεν θα μετακινηθεί όταν κάνετε έντονες μανούβρες.

Το αγωνιστικό τιμόνι στερεώνεται με ασφάλεια στο τραπέζι ή στο σύστημα αγωνιστικής οδήγησης μέσω των ενσωματωμένων στηριγμάτων ή των σημείων στερέωσης με βίδες.

Ανεβάστε την εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης σε νέα επίπεδα με ένα κόκπιτ προσομοίωσης αγώνων.

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ 900° :

Για ρεαλιστικές στροφές στην πίστα.

Η πλήρης περιστροφή 900 μοιρών του G920 Driving Force σάς επιτρέπει να στρίβετε το τιμόνι δυόμιση φορές και να μπαίνετε με άνεση στις ανοιχτές στροφές.

Η περιστροφή είναι ίδια με την περιστροφή που κάνει ένα τιμόνι σε ένα αυτοκίνητο.

ΛΩΡΙΔΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ :

Μείνετε στη σωστή κατεύθυνση :

Δείτε εύκολα αν έχετε στρίψει το τιμόνι με μια εύχρηστη οπτική ένδειξη. Η λωρίδα αποτελεί οπτική ένδειξη της κατεύθυνσης στην οποία έχετε στρίψει το τιμόνι.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ DRIVING FORCE SHIFTER :

Ακριβής εναλλαγή ταχυτήτων.

Ολοκληρώστε το σύστημα αγωνιστικής οδήγησης για να απολαμβάνετε μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία.

Προσθέστε στο αγωνιστικό τιμόνι το σύστημα μη αυτόματης εναλλαγής έξι ταχυτήτων Driving Force.

g920-driving-force-txt3

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ :

XBOX ONE™ : Forza Motorsport 6, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2, Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, Forza Horizon 2: Storm Island, Project Cars, Dirt Rally, F1 2016, WRC 5, Forza Horizon 3.

PC : Assetto Corsa, F1 2015, Project Cars, Dirt Rally, iRacing, Eurotruck Simulator 2, Live For Speed, Distance,American Truck Simulator, Need For Speed 2016.